Gastronomisch koken

We gaan dit werkjaar nog een stapje verder ...

Ben jij een hobbykok en wil jij je kennis nog een beetje gastronomisch bijschaven? Dan is deze cursus zeker de moeite waard. Onze chef Bart leert je alle kneepjes van het vak.

Wij maken tijdens deze lessen 4 gerechten, hapje, tussengerecht, hoofgerecht en dessert. Voor de ingrediënten betaal je 35,00€/les

Data lessen: 8/10/24 - 5/11/24 - 3/12/24 - 21/01/25 - 11/02/25 - 11/03/25 - 1/04/25 - 6/05/25

Meer info en inschrijven stuur een mailtje naar

AtelierwerkingBeerse
Cursustypemaandelijks
Cursusdagdi
PlaatsKooklokaal Lambeer, Vredestraat 6, Beerse
Startdatum08/10/24
Aanvangsuur8.30u
Cursusgeld per cursusjaar€ 55,00