Wie zijn wij?

Kreatief: instapklaar

Bij vzw Kreatief kan je terecht voor een waaier aan creatieve en leerrijke activiteiten en cursussen. Wij doen dat met een aanbod op maat. Bijzondere voorkennis of opleidingen worden niet vereist. Wij werken met respect voor ieders tempo, zo praktisch mogelijk, niet schools en zeer prijsbewust. Gemotiveerde vrijwillige lesgevers en begeleiders zijn onze troef. Mensen die vooral door hun ervaring en hun praktisch bezig zijn, zelf geleerd hebben, gegroeid zijn en deze kennis willen doorgeven aan anderen.

Kreatief: samen leren

Onze cursussen worden georganiseerd voor wie z’n vrije tijd zinvol, aangenaam en kreactief wil kleuren…, voor wie op zoek is naar nieuwe kennis, vaardigheden of interesses…, voor wie contact zoekt met anderen…, voor wie wil leren van anderen…
Man of vrouw, jong of oud,… actieven of anders-actieven, we nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met vzw Kreatief.

Kreatief: verankerd

Kreatief heeft diverse werkingen uitgebouwd over het ganse grondgebied van het arrondissement Turnhout.
In totaal tellen we 15 lokale atelierwerkingen. Wij kunnen terugvallen op een 250 vrijwilligers die onze vzw helpen uitbouwen en die paraat staan om de 2500 cursisten te begeleiden.
Ons aanbod varieert van plaats tot plaats en gaat van Kunst- en Creativiteitscursussen over Sport en Gezondheid tot Taal- en Computercursussen.
Op de pagina cursusaanbod vind je een overzicht van wat wij je te bieden hebben, met een summiere beschrijving welke ‘leerstof’ er behandeld wordt. Je kan steeds terugvinden bij welke atelierwerking je terecht kan.