Uitstap met gids

OPSTAPPLAATSEN (vertrekuren nog onder voorbehoud) Prijs: 67€

RIJKEVORSEL ( stille Kempen) : 8u15

BEERSE ( kerk ): 8u30

LILLE (carpool E34 ) : 8u45

Tijdens ons dagje Limburg mag een bezoek aan het Natuurhulpcentrum niet ontbreken, het is een opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde dieren. We kennen het hulpcentrum vooral via het televisieprogramma van Chris Dusauchoit, namelijk “Dieren in Nesten”. Het Natuurhulpcentrum is reeds sinds 1976 actief en telt intussen meer dan 18.000 leden. Bij aankomst worden we ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Na een inleidende film maken we met de plaatselijke gidsen een wandeling langs de opgevangen dieren, we kijken zelfs in de operatiezaal.

’s Middags wacht er ons een lekkere 3-gangenmiddagmaaltijd en rijden we verder richting de Maasvallei. We bezoeken de befaamde asperges van Kinrooi. Zo lekker dat men spreekt van het “smachten naar het witte goud”. In deze oogstperiode van het jaar, ongeveer de tweede donderdag van april, beginnen de aspergeboeren zenuwachtig te hopen op grote gezonde aspergescheuten die door hun zorg en toewijding zullen uitgroeien tot de meest smaakvolle asperges. We laten ons overtuigen van de goede kwaliteit door de aspergeproevertjes die men ons hier aanbiedt. Doorheen het land van de Teuten keren we terug huiswaarts met nog een heerlijke koffietafel.

Inschrijven bij Margot: Enable JavaScript to view protected content. 014/615273

Inschrijven bij Elke: Enable JavaScript to view protected content. 014/231277

In de prijs zit alles inbegrepen bus, inkom en maaltijden. Betalen op rekeningnummer kreatief Herentals: BE55 7875 0727 9344

VOOR woensdag 25 april 2019 met naam en code 7002

Voor deze uitstap kunnen we geen terugbetaling voorzien omdat de gids, bus en eten op voorhand gereserveerd en betaald moet worden.

AtelierwerkingBeerse
Herentals
Lille
Rijkevorsel
Cursustype1-malig
Cursusdagvr
Startdatum03/05/19